martes, 8 de enero de 2008

Emendis acomiada l’any maridant els seus vins i caves amb música jazz


El passat 29 de desembre, a l’emblemàtic teatre dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona es va poder gaudir de la primera edició de Jazz+Tast on vi, formatge i jazz es fusionaven amb un públic que, amb ganes d’aprendre i gaudir de noves sensacions va omplir tota la sala.

Acompanyat pel grup de Jazz de Nova York Nadia Basurto Group, Lluís Raventós, enòleg dels cellers Emendis va ser l’encarregat de conduir aquesta original iniciativa. Al llarg de la sessió, va anar presentat cada un dels vins i caves que elabora al celler de Castellet i la Gornal amb la peça que interpretava el quartet de jazz liderat per Nadia Basurto.

Lluís Raventós comentava en concluir l’acte que li encantaria repetir aquesta experiència que ha considerat “divertida i molt gratificant” i “que pot servir per contribuir a que el públic de Barcelona accedeixi d’una forma diferent als excel·lents vins i caves que s’elaboren al Penedès”.

No hay comentarios: