Lluis Raventós, enòleg del celler ens explica a través d'aquest video la verema 2010 i les varietats que estem collint i que ens resten per fer-ho
Aquest any, ha estat molt bo per les varietats de raïm blanc i les varietats de raïm negre, gràcies al clima idoni que hem tingut.
Aquest estiu no ha fet tanta calor i la vinya disposava de les reserves d'aigua de l'hivern, en consequència la maduració es bona i l'acidesa elevada
A dia d'avui, estem al mig de la verema. S'ha collit primerament com a varietats blanques: muscatell, pinot noir, chardonnay, macabeu i ara estem collint Xarel·lo.
Ara ens restarà collir, les varietats negres: Syrah, Merlot (del qual s'espera una bona collita). Això ens duurà a finalitzar la verema a principis d'ocutbre amb les últimes varietats que ens faltaran: Muscatell d'Alexandria, Parellada i finalment el Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon
No hay comentarios:
Publicar un comentario